Ved de fleste attester, skal der bookes mere tid end til en almindelig konsultation. Derfor opfordrer vi jer til at ringe til sekretærerne til booking af attest/erklæring. Hvis du er i tvivl om hvilken attest du skal have, kontakt da din fagforening.

Attest til kørekort.
Husk at medbringe eventuelle briller du bruger, når du kører bil. Hvis du bruger kontaktlinser skal du være opmærksom på, at synet skal prøves både med og uden linser. Attesten koster 500 kr incl. moms. og vi tager imod MobilePay og kontanter.

Helbredsattest til forsikring
Husk at læse attesten igennem på forhånd og svar på spørgsmålene i den del, du selv skal udfylde.
Ved tidsbestilling til attester, skal du oplyse hvilken attest det er, så vi kan afsætte nok til den.

Når du bliver syg, kan din arbejdsgiver forlange, at du dokumenterer, at du er syg. Det kan ske i form af en tro- og loveerklæring, en friattest eller en mulighedserklæring. Kontakt din fagforening ved tvivlsspørgsmål.

Mulighedserklæring 

Ved mulighedserklæring skal du og din arbejdsgiver i fællesskab udfylde første del af mulighedserklæringen. De sidste sider skal udfyldes i samarbejde med din læge, som du medbringer til tiden hos os.

Det er din arbejdsgiver, der skal betale mulighedserklæringen. Det vil være en stor hjælp hvis der på erklæringen er indtastet evt. EAN-nummer udover virksomhedens adresse.

Du kan finde mulighedserklæringen: her

Friattest 

Ud over mulighedserklæringen har din arbejdsgiver mulighed for at få dokumentation for dit fravær gennem en såkaldt ”friattest”. En friattest kræver en skriftlig anmodning til lægen fra arbejdsgiver.

Det er din arbejdsgiver, der skal betale erklæringen. Det vil være en stor hjælp hvis der på erklæringen er indtastet evt. EAN-nummer udover virksomhedens adresse.

Erklæringer til kommunen 

Ved sygdom kan kommunen forlange lægeerklæringer fra din læge, speciallæge, hospitalet mv.. Ring og book en tid hos os. Vi kan først booke en tid, når kommunen har sendt en anmodning/formular til os.

Highschool attest

Egenbetaling på 500 kr. og opefter